realizare site web
realizare websitebeton amprentat Constanta Béton imprimé Île-de-France Pret Vidanjari Iasi firme luminoase Iasi demolari Bucuresti Nulled WordPress Themes beton amprentat culori

Planuri tarifare pentru găzduirea britanică de la Alexhost / toamna 2022

Alexhost SRL este un furnizor de hosting din Moldova care furnizeaza servicii de gazduire din 2008. Pe site puteti comanda orice serviciu pentru resursa dumneavoastra: gazduire virtuala, VPS, server dedicat, nume de domeniu sau certificat SSL.

Alexhost oferă mai multe direcții atunci când alegeți o găzduire:

Gazduirea LiteSpeed are trei tarife:

https://alexhost.com/ro/litespeed/

Principalele diferențe sunt standard: după numărul de site-uri și resurse. Toate serverele folosesc unități SSD și panoul de control cPanel. Un program de instalare automată CMS gratuit și un generator de site-uri web sunt disponibile în panoul de control. Locațiile centrelor de date: Moldova, Țările de Jos, Marea Britanie. Backup-ul este automat și rulează în fiecare noapte. Copiile se păstrează timp de 30 de zile. De asemenea, Alexhost vă va ajuta să vă transferați gratuit site-ul de la alt furnizor.

Gazduire virtuala partajata

https://alexhost.com/ro/shared-hosting/

Acest tip de găzduire este perfect pentru site-uri cu încărcare redusă și magazine mici, deoarece serverele folosesc hardware puternic: procesoare de înaltă frecvență și noi discuri NVME super-rapide. Un alt panou de control este, de asemenea, disponibil pentru a alege.

Gazduirea WordPress este reprezentata de 2 planuri tarifare:

https://alexhost.com/ro/wordpress/
https://alexhost.com/shared-hosting/cms/wordpress/

Diferența dintre această linie și altele este utilizarea serverului web LiteSpeed pe servere, care, la rândul său, are un efect pozitiv asupra stocării în cache a informațiilor și asupra vitezei de încărcare a site-ului.

Serverele VPS au următoarele tarife

https://alexhost.com/ro/vps-hosting/

Unmanaged VPS

[VIP] Managed VPS

Puteți alege orice server VPS în funcție de cerințele dvs. Există servere VPS administrate și altele neadministrate. Toate serverele VPS vin cu suport 24/7.

Servere dedicate

https://alexhost.com/ro/dedicated-servers/

În această linie, veți avea acces la panoul de control WHM / cPanel. Toate tarifele pentru serverele dedicate sunt disponibile la link-ul https://alexhost.com/ro/dedicated-servers/

Avantaje

  • o gamă largă de tarife;
  • backup frecvente;
  • diferite panouri de control comerciale din care să alegeți;
  • hardware nou puternic (unități CPU și NVMe).