realizare site web
realizare websitebeton amprentat Constanta Béton imprimé Île-de-France Pret Vidanjari Iasi firme luminoase Iasi demolari Bucuresti vidanjari fose Iasi telefon contact Incalzire in pardoseala

• Echipament de curăţare a canalizării, unităţi mobile CCTV şi pentru detecţie pierderi

Data semnare Contract:  Lot 1 – 27.12.2012

                                          Lot 2 – 27.12.2012

                                          Lot 3 – 30.07.2013

Data de începere:           Lot 1 – 15.01.2013

                                          Lot 2 – 14.01.2013

                                          Lot 3 – 25.09.2013

Data de finalizare:          Lot 1 – 15.02.2014                            FINALIZAT

                                          Lot 2 – 14.07.2013                            FINALIZAT

                                          Lot 3 – 06.03.2014                            IN DESFASURARE

Furnizor:                        Lot 1 – S.C. LEADER ECO S.R.L.

                                       Lot 2 – S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L.

                                       Lot 3 – S.C.EE TEST S.A.

Valoarea Contractului:    Lot 1 – 4.235.000 lei

                                          Lot 2 – 476.000 lei

                                          Lot 3 – 483.750 lei

Lot 1 – Au fost achiziţionate 5 unităţi mobile de curăţare a canalizării, din care 3 unităţi pentru spălarea şi vidanjarea reţelelor de canalizare, iar 2 doar pentru vidanjare.

Unităţile mobile sunt folosite pentru curăţarea şi verificarea stării structurale a reţelei publice de canalizare, împreună cu echipamentul CCTV.

Echipamentul pentru curăţarea colectoarelor constă într-o autoutilitară care permite curăţarea, spălarea şi/sau decolmatarea reţelelor de canalizare, operaţiunile de spălare/curăţare executându-se cu apă reciclată aflată la presiuni înalte.

Lot 2 – A fost achiziţionat un autolaborator folosit pentru inspecţia reţelelor de canalizare, acesta fiind folosit de personalul S.C. ACET S.A. pentru inspecţia reţelelor de canalizare din judeţul Suceava.

Autoutilitara este dotată cu un robot prevăzut cu cameră video cu circuit închis, monitor, calculator cu software specializat pentru înregistrarea defecţiunilor şi diverse accesorii.

Inspecţia video a colectoarelor are mai multe avantaje, în primul rând, robotul având acces acolo unde nu au oamenii, în canalele nevizitabile. Defecţiunile sunt localizate cu precizie, prin folosirea combinată a camerei video şi a aplicaţiei informatice specializate, costurile intervenţiei pentru remedieri fiind astfel mult reduse.

Lot 3 – Va fi achiziţionat un autolaborator folosit pentru detectarea pierderilor de apă potabilă.

Echipamentul de detectare a pierderilor va fi folosit de către personalul operatorului S.C. ACET S.A. pentru localizarea şi detectarea pierderilor din reţeaua publică de apă potabilă.

______________________________________________________________________________________________

Proiect cofinantat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operational Sectorial Mediu 2007-2013
Continutul acestui material nu reprezeinta, in mod obligatoriu, pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a GuvernuluI Romaniei.
Pentru informatii legate de alte programe finantate de U.E. in Romania si pentru informatii detaliate despre aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, poate fi vizitat site-ul Centrului de Informatii al C.E. in Romania:  www.infoeuropa.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniuea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro